GarageBand (iOS): kappaletta ei voida jakaa SoundCloudiin

Kappaleen jakaminen SoundCloudiin ei ehkä onnistu, jos käytät Kirjaudu Facebookilla -ominaisuutta. Näkyviin voi tulla viesti, jonka mukaan Safari ei voi avata sivua, koska osoite on virheellinen.

Ongelma on ratkaistu GarageBand (iOS) 1.2.1:ssä. Päivitä laitteeseesi GarageBandin (iOS) uusin versio valitsemalla App Store ja sitten Päivitykset.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.