Silmukkahakemiston rakentaminen uudelleen GarageBand 6:ssa tai aiemmassa

Joskus silmukkahakemisto saattaa muuttua käyttökelvottomaksi ja se on rakennettava uudelleen.

Jos näin käy, seuraavia oireita saattaa esiintyä:

• Silmukkaselainta avattaessa näyttöön tulee Apple Loop -silmukoita ei löytynyt -ilmoitus.

• Silmukkaselaimen painikkeet näkyvät himmennettyinä, eikä selaimessa näy silmukoita.

• Apple Loop -silmukoihin liittyy muita ongelmia.

Rakenna hakemistotiedostot uudelleen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään ylläpitäjän tiliä käyttäen.

2. Jos GarageBand on auki, sulje se.

3. Osoita Finder-kuvaketta Dockissa.

4. Valitse Siirry-valikosta Siirry kansioon.

5. Kirjoita hakemiston sijainti (lisätietoja on tässä artikkelissa).

6. Osoita Siirry-painiketta.

7. Vedä kaikki "Search Index" -tiedostot Apple Loops -hakemistokansiosta roskakoriin. (Tiedostot rakennetaan myöhemmin uudelleen.)

8. Avaa GarageBand.

9. Osoita Silmukkaselain-painiketta. Näyttöön saattaa tulla Apple Loop -silmukoita ei löytynyt -viesti.

10. Osoita Finder-kuvaketta Dockissa.

11. Valitse Siirry-valikosta Siirry kansioon.

12. Kirjoita hakemiston sijainti (lisätietoja on tässä artikkelissa).

13. Osoita Siirry-painiketta.

14. Etsi Apple Loops -kansio ja vedä se Finderista GarageBandin silmukkaselaimeen.

15. Toista vaiheet 11–14 ja tarkista kaikki mahdolliset silmukkasijainnit tämän artikkelin mukaisesti.

Viimeisessä vaiheessa Apple Loops -kansio indeksoidaan uudelleen. Jos GarageBand Jam Pack on asennettu, toista viimeinen vaihe GarageBand Jam Pack -kansion Apple Loop -silmukoille.