Mukautettujen suositusten hallinta

Apple tarjoaa sinulle latausten, ostosten ja muiden tietojen perusteella luotuja mukautettuja suosituksia iTunes Storessa, App Storessa ja iBooks Storessa. Voit poistaa mukautetut suositukset käytöstä iPhonen, iPadin tai iPod touchin Asetuksissa.

Apple tarjoaa sinulle mukautettuja suosituksia iTunes Storessa, App Storessa ja iBooks Storessa, jotta uuden sisällön löytäminen olisi helpompaa. Suosituksia luodaan latausten ja ostosten perusteella. Lisäksi iTunesin, App Storen tai iBooksin käyttö verkossa vaikuttaa kussakin palvelussa näkemiisi suosituksiin.

Jos et halua nähdä mukautettuja suosituksia, voit poistaa ne iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa käytöstä seuraavasti:

1. Valitse iOS-laitteessa Asetukset > [nimesi] > iTunes Store ja App Store.

2. Napauta Apple ID:täsi. Jos et ole vielä kirjautunut, napauta Kirjaudu sisään ja anna iTunes Store -ostoksissa käyttämäsi Apple ID ja salasana.

3. Napauta Näytä Apple ID. Sinua saatetaan pyytää todentamaan Apple ID:si.

ios11-iphone7-settings-apple-id-itunes-app-store-view-apple-id
  4. Poista ominaisuus käytöstä napauttamalla Mukautetut suositukset.

ios11-iphone7-settings-itunes-app-store-view-apple-id-personalized-recommendations-off

Storen valikoima ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.