Mac mini (loppuvuosi 2012 ja sitä uudemmat): ei herätä näyttöä nukkumisen jälkeen

Kun herätät Mac minin (loppuvuosi 2012 ja sitä uudemmat) turvallisesta nukkumisesta, nukkumisen merkkivalo syttyy ja järjestelmä herää, mutta näyttö ei. Näin voi käydä, jos FileVault on käytössä.

Voit ratkaista ongelman antamalla salasanasi, vaikka näyttö olisi pimeänä. Paina sitten Enter-näppäintä. Tämän pitäisi kirjata sinut sisään ja herättää näyttö.