Jos Macin käynnistyessä näkyviin tulee ympyrä, jonka läpi on vedetty viiva

Ympyrä, jonka läpi on vedetty viiva, tarkoittaa, että käynnistyslevy sisältää Mac-käyttöjärjestelmän mutta kyseessä on macOS, jota Mac ei voi käyttää.

Näytöllä näkyy ympyrä, jonka läpi on vedetty viiva

Kieltomerkki eli ympyrä, jonka läpi on vedetty viiva, tarkoittaa, että käynnistyslevy sisältää Mac-käyttöjärjestelmän, mutta kyseessä on macOS-versio tai -koonnos, jota Mac ei voi käyttää.

1. Pidä Macin virtapainiketta painettuna enintään 10 sekuntia, kunnes Mac sammuu. (Jokaisessa Macissa on virtapainike. Kannettavissa tietokoneissa, joissa on Touch ID, paina Touch ID -painiketta ja pidä sitä painettuna.)

2. Korjaa käynnistyslevy Levytyökalun avulla.

3. Jos Levytyökalu ei löytänyt virheitä tai korjasi kaikki virheet, asenna macOS uudelleen.

4. Jos tarvitset vielä apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.