Karttojen käyttäminen iPhonessa pysäköidyn auton sijainnin löytämiseksi

iPhone 6:ssa tai uudemmassa, jossa on iOS 10 tai uudempi, Kartat voi lisätä pysäköidyn auton merkin, kun katkaiset iPhonen yhteyden auton Bluetoothiin tai CarPlay-järjestelmään.

Ennen kuin aloitat

• Ota Sijaintipalvelut käyttöön: napauta Asetukset-apissa Tietosuoja ja suojaus > Sijaintipalvelut. Ota Sijaintipalvelut käyttöön.

• Ota Tärkeät paikat käyttöön: napauta Asetukset-apissa Tietosuoja ja suojaus > Sijaintipalvelut > Järjestelmäpalvelut. Ota Tärkeät paikat käyttöön.

Ota Näytä pysäköintisijainti Kartoissa käyttöön

1. Avaa Asetukset ja valitse Kartat.

2. Selaa kohtaan Näytä pysäköintisijainti ja ota ominaisuus käyttöön.

Ota Näytä pysäköintisijainti Kartat-sivulla käyttöön Asetukset-apissa.

Pysäköityyn autoon liittyvät ilmoitukset

1. Napauta Asetukset-apissa Ilmoitukset.

2. Napauta Kartat.

3. Ota Salli ilmoitukset käyttöön ja valitse ilmoitustyypit, joita haluat vastaanottaa.

Reittiohjeiden hankkiminen pysäköidyn auton luo

• Hae Kartoissa pysäköityä autoa. Valitse tuloksista Pysäköity auto, niin sijainti tulee näkyviin ja sitä voidaan muokata tai siihen voidaan lisätä muistiinpanoja. Napauta sitten Ohjeet, niin saat reittiohjeet auton luo.

• Napauta Koti-valikossa hakukenttää. Napauta Pysäköityä autoa Siri-ehdotuksia-kohdan alla, niin saat reittiohjeet auton luo.

Näytä pysäköintisijainti vaatii Bluetoothin käyttämistä sekä Kartat-apin iPhone 6:ssa tai uudemmassa, jossa on iOS 10 tai uudempi. Kartat lisää pysäköidyn auton merkin, kun katkaiset iPhonen yhteyden auton Bluetoothiin tai CarPlay-järjestelmään ja poistut autosta.