Laajenna AppleCare+-sopimuksesi kattavuutta

Jos AppleCare+-sopimuksesi on vasta päättynyt, voit ehkä jatkaa vakuutusturvaa.

Ehdot täyttävät maat

Alankomaat, Australia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Japani, Kanada, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska, Uusi-Seelanti, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat:

• Jos maksoit iPhonelle, iPadille tai Apple Watchille hankkimasi AppleCare+-sopimuksen ennakkoon, voit ehkä ostaa uuden kuukausittain tai vuosittain uusiutuvan vakuutusturvan.

• Jos maksoit Macille hankkimasi AppleCare+-sopimuksen ennakkoon, voit ehkä ostaa uuden vuosittain uusiutuvan vakuutusturvan.

Osta uusi vakuutusturva 30 päivän kuluessa alkuperäisen turvan päättymisestä. Jos haluat selvittää, voitko ostaa uuden vakuutusturvan, siirry mysupport.apple.comiin ja noudata näytön ohjeita. Uusi vakuutusturva uusiutuu automaattisesti, kunnes se perutaan.

Sopimus voi jatkua yli 24 tai 36 kuukautta kuukausi- tai vuosiperusteisesti, kunnes se perutaan.

Jos haluat jatkaa vakuutusturvaa, siihen sovelletaan kyseisellä hetkellä voimassa olevia AppleCare+-käyttöehtoja.

Manner-Kiina

Jos maksoit iPhonelle, iPadille, Macille tai Apple Watchille hankkimasi 12, 24 tai 36 kuukauden vakuutusturvan ennakkoon, voit ehkä jatkaa turvaa vuosiperusteisesti sopimuskauden päättymisen jälkeen. Jos maksat vuosittain, vuosittainen sopimuksesi uusitaan joka vuosi, kunnes se peruutetaan.

Valitse 30 päivän kuluessa vakuutusturvan päättymisestä Asetukset > Yleiset > Tietoja. Napauta sitten AppleCare+-sopimuksen saatavuuskohtaa ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Jos jatkat vakuutusturvaa, siihen sovelletaan kyseisellä hetkellä voimassa olevia AppleCare+-käyttöehtoja.

Miten voit tarkistaa, milloin sopimukseksi kattavuus päättyy

• Valitse iPhonesta tai iPadista Asetukset > Yleiset > Tietoja > Kattavuus ja napauta sitten laitettasi.

• Klikkaa Macissa näytön kulmasta Omenavalikkoa . Valitse Järjestelmäasetukset > Yleiset > Tietoja. Jos et löydä Järjestelmäasetuksia, valitse Tietoja tästä Macista ja sitten Tuki.

• Voit myös siirtyä mysupport.apple.comiin ja kirjautua sisään Apple ID:llä. Valitse sitten laitteesi luettelosta.

• Löydät päättymispäivämäärän myös tukisopimuksesta tai sopimuksen vahvistusviestistä, jonka sait, kun ostit AppleCare+-sopimuksen.

Et saa ilmoituksia siitä, että sopimuksesi on päättymässä, ellei paikallinen laki niin vaadi.

Kaikki tuotteet ja ostovaihtoehdot eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.