iOS 9:n ja OS X El Capitanin yritystason suojausvaatimukset

Jos olet yrityspalvelimen ylläpitäjä tai appikehittäjä, varmista, että iOS 9:ää ja OS X El Capitania käyttävät asiakkaasi voivat käyttää internet-palvelujasi ja appejasi.

Aseta vahva ryhmän koko Diffie-Hellman-avaimenvaihtoa varten

Jos palvelusi käyttää Diffie-Hellman-avaimenvaihtoa, aseta ryhmän kooksi vähintään 1 024 bittiä. Ryhmän koon suositus on vähintään 2 048 bittiä.

Jos appisi tai palvelusi ei täytä tätä vaatimusta, iOS 9:ää tai OS X El Capitania käyttävät laitteet eivät ehkä pysty muodostamaan yhteyttä siihen. Esimerkiksi Safari saattaa ilmoittaa, että se ei pysty muodostamaan suojattua yhteyttä.

Lisätietoja

Lue lisätietoja nykyaikaisten salauskäytäntöjen käyttämisestä SSL- ja TLS-palveluiden käyttöönoton yhteydessä.

Jos Mac-tietokoneessa on OS X El Capitan ja siitä yritetään muodostaa yhteys palveluun, joka ei täytä näitä vaatimuksia, Konsoli-apissa näkyy SSLHandshake failed (-9850) -viesti.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.