Näin selvität, onko Intel-pohjaisessa Mac-tietokoneessa 32- vai 64-bittinen prosessori

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit selvittää, onko käytössä 32- vai 64-bittinen Intel-pohjainen Mac.

1. Valitse ylhäällä vasemmalla olevasta Omenavalikosta ()Tietoja tästä Macista ja valitse sitten Lisätietoja.

2. Valitse Laitteisto-osa.

3. Etsi Prosessorin nimi.

4. Vertaa prosessorin nimeä alla oleviin tietoihin ja selvitä, onko Mac-tietokoneessasi 32- vai 64-bittinen prosessori.

Prosessorin nimi

32- vai 64-bittinen

Intel Core Solo

32-bittinen

Intel Core Duo

32-bittinen

Intel Core 2 Duo

64-bittinen

Intel Quad-Core Xeon

64-bittinen

Dual-Core Intel Xeon

64-bittinen

Quad-Core Intel Xeon

64-bittinen

Core i3

64-bittinen

Core i5

64-bittinen

Core i7

64-bittinen