OS X Lion 10.7.4, suojauspäivitys 2012-002: Globaaleja DYLD:n käynnistysmuuttujia ei enää ladata

Kun OS X Lion 10.7.4 (tai Snow Leopardin suojauspäivitys 2012-002) on asennettu, DYLD:n käynnistysmuuttujat eivät lataudu tiedostosta ~/.MacOSX/environment.plist.

Jos apin toiminta riippuu tällaisen muuttujan olemassaolosta, se ei ehkä enää avaudu, kun olet asentanut OS X Lion 10.7.4 -päivityksen tai suojauspäivityksen 2012-002.

Jos appisi edellyttää käynnistysaktiivisen muuttujan, kuten DYLD_LIBRARY_PATH:n, määritelmää, turvallisin ratkaisu on määrittää se apin Info.plist-tiedostossa.

Sovelluskehittäjät voivat etsiä tietoja Info.plist-tiedoston käytöstä Apple Developer Reference Library -kirjastosta. Voit määrittää käynnistysmuuttujan LSEnvironment-avaimella.

Lisätietoja

Edistyksellinen tapa ongelman välttämiseen

Voit sallia yleisten DYLD:n käynnistymismuuttujien käytön luomalla tiedoston seuraavalla Pääte-komennolla:

sudo touch /var/db/.launchd_allow_global_dyld_envvars

Jos haluat palata turvallisempaan toimintaan, poista tiedosto seuraavan Pääte-komennon avulla:

sudo rm /var/db/.launchd_allow_global_dyld_envvars