Mini-DisplayPort–Dual-Link DVI -sovitin: Näytön välkkymiseen ja Macin herättämiseen liittyvien ongelmien ratkaiseminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tehdä, jos näyttö välkkyy jatkuvasti tai jos Macin herättämisessä on ongelmia, kun käytössä on Mini-DisplayPort–Dual-Link DVI -sovitin.

Näitä ongelmia esiintyy silloin tällöin joidenkin LCD-näyttöjen kanssa, jotka on liitetty tietokoneeseen Mini-DisplayPort–Dual-Link DVI -sovittimella, jossa on laiteohjelmistoversio 1.01 tai 1.02. Jos näitä ongelmia ilmenee ja sovittimen laiteohjelmistoversio on 1.01 tai 1.02, vaihda sovitin sellaiseen, jonka laiteohjelmistoversio on 1.03. Sovittimen voi vaihtaa ottamalla yhteyttä AppleCareen, käymällä Applen valtuuttamassa huoltoliikkeessä tai käymällä Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä. Jos aiot käydä Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä, tee varaus Genius Bariin (saatavilla vain joissakin maissa).

Mini-DisplayPort–Dual-Link DVI -sovittimen laiteohjelmistoversion voi selvittää seuraavasti:

1. Liitä toimiva näyttö Maciin Mini-DisplayPort–Dual-Link DVI -sovittimen avulla.

2. Valitse Omenavalikosta () Tietoja tästä Macista.

3. Valitse Lisätietoja ja osoita sitten Järjestelmäraportti-painiketta.

4. Etsi sovittimen laiteohjelmistoversio Laitteisto-kohdan Grafiikka/näytöt-osiosta alla olevan kuvan mukaisesti. Jos tietokoneessa on useampi näytönohjain, vieritä alas ja etsi se näytönohjain, johon Dual-Link DVI -sovitin ja näyttö on liitetty.