iPodin VoiceOver-puhenopeuden säätäminen

Sen jälkeen, kun VoiceOver Kit 1.2 on asennettu yhdessä iTunes 9:n tai uudemman kanssa, äänileikkeiden puhenopeus iPod shufflessa (3. sukupolvi) tai iPod nanossa (5. sukupolvi) saattaa kuulostaa liian nopealta tai hitaalta. Tämä voi tapahtua, jos tietokoneen Puhe-asetusten puhenopeusasetus on muutettu sen Normaali-oletusasetuksesta.

Jos kyseessä on Mac OS X 10.5 tai uudempi ja iTunes 9 tai uudempi, valitse omenavalikosta () > Järjestelmäasetukset ja valitse sitten Näytä > Puhe. Muokkaa sitten Puhenopeus-asetuksia. Synkronoi sitten iPod iTunesin kanssa, jotta muutokset päivitetään laitteeseen.

No alt supplied for Image

Jos kyseessä on Windows XP tai Windows Vista ja iTunes 9 tai uudempi, siirry ohjauspaneeliin ja valitse Asetukset > >Puhe, säädä puhenopeutta ja tallenna sitten asetukset valitsemalla Käytä. Synkronoi iPod iTunesin kanssa, jotta puhenopeuden muutokset päivitetään.

No alt supplied for Image

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.