Lyhyt nimi iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

Lyhyen nimen avulla voit muuttaa yhteystiedon nimen näyttötapaa. Sen jälkeen voit valita, että yhteystiedon koko nimen sijaan näkyy etu-, suku- tai lempinimi.

Tietoa lyhyestä nimestä

Lyhyttä nimeä voi käyttää iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa. Käytössä on oletusarvoisesti lyhyt nimi. Lyhyt nimi -asetuksia käytetään Mail-, Viestit ja Puhelin-apeissa sekä joissakin muun valmistajan apeissa. Seuraavassa on esimerkki lyhyestä nimestä Viestit-apissa:

No alt supplied for Image

Voit laittaa lyhyen nimen pois päältä napauttamalla Asetukset > Yhteystiedot > Lyhyt nimi.

No alt supplied for Image

Tietoa lempinimistä

Yhteystietojen kohdalla on kentät etu- ja sukunimelle sekä yritykselle, mutta voit myös lisätä Lempinimi-kentän. Lempinimi näkyy, jos Suosi lempinimiä -asetus on päällä ja yhteystiedolla on lempinimi.

Voit lisätä lempinimen seuraavasti:

1. Avaa Puhelin-appi ja napauta Yhteystiedot.

2. Napauta yhteystietoa, jota haluat tarkastella, ja napauta sitten Muokkaa.

3. Vieritä alas ja napauta Lisää kenttä > Lempinimi.

4. Lisää lempinimi ja napauta Valmis.

Voit poistaa lempinimen seuraavasti:

1. Siirry Yhteystiedot-appiin.

2. Napauta yhteystietoa, jota haluat tarkastella, ja napauta sitten Muokkaa.

3. Napauta lempinimikenttää ja sitten No alt supplied for Image.

4. Napauta Valmis.

Lisätietoja

Jos käytät yhteystietoja Exchange-tilissä, yhteystiedon nimen sijaan saattaa näkyä virheellisiä kirjaimia ja numeroita. Näin voi käydä, jos Yhteystiedot käyttää Exchange-määritettä Lempinimi-kentän sijaan. Ratkaise ongelma napauttamalla Asetukset > Yhteystiedot > Lyhyt nimi ja laittamalla Suosi lempinimiä -asetus pois päältä. Yhteystiedon tavallisen nimen pitäisi nyt näkyä.