Kuvaprojektien luominen muun valmistajan laajennusten avulla Kuvat-apissa

Laajennusten avulla voit luoda kirjoja, kortteja, verkkosivustoja, diaesityksiä, seinäkoristeita, valokuvalahjoja ja paljon muuta macOS:n Kuvat-apissa.

Kuvat-apin muun valmistajan laajennusten avulla voit luoda ja tilata kirjoja, kalentereita, kortteja ja muita painotuotteita. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muokata kuvia muun valmistajan laajennusten avulla Kuvat-apin macOS-versiossa.

Kuvat-laajennuksen asentaminen

1. Avaa Kuvat.

2. Mac App Store avaa valikoiman muun valmistajan projektilaajennusohjelmia, jotka ovat yhteensopivia Kuvat-apin kanssa. Voit selata käytettävissä olevia ohjelmia ja lukea niistä lisää klikkaamalla niitä.

3. Valitsemalla Mac App Storen Asenna-vaihtoehdon voit ladata laajennuksen Maciin.

Projektin luominen Kuvat-projektilaajennusten avulla

1. Valitse Kuvat-kirjastosta muisto, albumi tai yksittäisiä kuvia, jotka haluat sisällyttää projektiin.

2. Valitse projektilaajennus, jota haluat käyttää.

3. Kun käytät laajennusta ensimmäisen kerran, näyttöön tulee valintaikkuna, jossa pyydetään lupaa Kuvat-kirjaston käyttöön. Klikkaa OK.

4. Kun Kuvat-appi on ladannut projektipohjan, toimi laajennuksen ohjeiden mukaan.

Kuvat-laajennusten poistaminen käytöstä

Jos et enää halua käyttää Kuvat-laajennusta, voit poistaa sen käytöstä Järjestelmäasetukset-kohdassa. Toimi seuraavasti:

1. Asentamasi Kuvat-apin laajennukset ilmestyvät luetteloon.

2. Voit poistaa laajennuksen käytöstä poistamalla sen valintaneliön valinnan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.