Keynoten iOS-versio: Tietoja Korostus-ominaisuudesta

Keynoten iOS-versio (versio 2.2 ja uudemmat) sisältää Korostus-ominaisuuden. Sen avulla voit korostaa diojen osia tai kiinnittää huomion niihin esityksen aikana.

Korostuksen käyttöönotto

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  • Jos katsot esitystäsi suoraan iOS-laitteella, napauta näyttöä ja pidä sitä painettuna esityksen aikana.

• Jos käytät iOS-laitetta kaukosäätimenä tai pidät esitystä ulkoisella näytöllä tai AppleTV:llä, napauta esityksen aikana Korostus-kuvaketta:

No alt supplied for Image

Korostus

• Napauta väriä, jota haluat käyttää korostuksessa. Valittu väri näkyy muita korkeampana. Tee korostukset sormellasi: kosketa haluamaasi kohtaa, niin se korostetaan valitsemallasi värillä.

• Jos haluat kumota viimeisimmän korostusvalinnan, napauta perumiskuvaketta:

No alt supplied for Image
  • Jos haluat suorittaa toiminnon uudelleen perumisen jälkeen, pidä perumiskuvaketta painettuna ja valitse Tee sittenkin.

• Jos haluat tyhjentää kaikki korostusvalinnat, pidä perumiskuvaketta painettuna ja valitse Tyhjennä kaikki.

• Jos haluat kiinnittää huomion osaan näytöstä, mutta et halua jättää siihen merkintöjä, käytä sen sijaan laserosoitinta (Korostus-palkin vasemmassa reunassa).

Diojen vaihtaminen Korostus-ominaisuuden käytön aikana

• Jos haluat selata diaesitystä, kun Korostus-ominaisuus on käytössä, napauta näytön jommallakummalla puolella olevaa navigointinuolta:

No alt supplied for Image
  • Kun Korostus-ominaisuus on käytössä, kaikki korostetut kohdat pysyvät dioissa, kunnes poistut esityksestä.

Korostus-ominaisuudesta poistuminen

• Napauta näytön oikeassa alakulmassa Valmis. Tämä sulkee Korostus-ominaisuuden ja pitää sinut esityksessä. Korostetut kohdat säilyvät, kunnes poistut esityksestä.

• Sulkeminen nipistämällä sulkee sekä Korostus-ominaisuuden että esityksen. Korostetut kohdat poistetaan, kun poistut esityksestä.

Korostus-ominaisuuden käyttöä koskevat vaatimukset

• Kaukosäätimenä käytettävässä iOS-laitteessa on oltava Keynoten iOS-versio 2.2 tai uudempi.

• Kaukosäätimellä hallittavassa laitteessa on oltava Keynoten iOS-versio 2.2 tai uudempi tai Keynoten Mac-versio 6.2 tai uudempi.

• Voit hallita samaa esitystä samanaikaisesti useilla kaukosäätimillä, mutta vain yksi kaukosäädin kerrallaan voi käyttää Korostus-ominaisuutta.