Selvitä Boot Camp -apurin avulla, tarvitseeko Mac-tietokoneesi Windows-asennuslevyn

Nykyiset Mac-mallit mahdollistavat Windows-asennuksen tekemisen ilman asennuslevyä, eli et tarvitse ulkoista asemaa. Aiemmat Mac-mallit edellyttivät USB-asemaa tai optista asemaa. Selvitä tarvitsemasi välineet Boot Camp -apurin avulla.

Boot Camp -apuri määrittää asennusvaatimukset Mac-mallisi mukaan. Selvitä avaamalla Boot Camp -apuri, voiko Mac-mallisi suorittaa Windows-asennuksen ilman levyä vai tarvitaanko asentamiseen optinen asema tai USB-asema. Löydät sen Ohjelmat-kansion Lisäohjelmat-kansiosta.

Boot Camp -apuri näyttää vain sen vaihtoehdon, jota Mac-mallisi tukee, ja opastaa asennusprosessin läpi.

Levytön asennus

Jos Mac-mallisi tukee levytöntä asennusta, Boot Camp -apuri voi suorittaa asennuksen Macin kovalevylle ladattua Windows-levykuvaa (ISO) käyttämällä. Lisäksi Boot Camp -apuri asentaa automaattisesti Windows-tukiohjelmiston Applelta. Tällaisessa asennuksessa tarvitset vain Microsoftilta ladatun Windows ISO:n.

No alt supplied for Image

USB-asennus

Jos Mac-mallisi tukee USB-asennusta, tarvitset ulkoisen USB-levyn tai USB-muistitikun, joka sisältää Windows ISO:n. Lue lisää Windowsin asentamisesta Macille USB-kovalevyä tai -muistitikkua käyttämällä.

No alt supplied for Image

Asennus optista asemaa käyttämällä

Tarvitset Windowsin asennuslevyn, jos Boot Camp -apuriin tulee alla oleva näyttö. Tässä näytössä ei voi luoda Windows 7:n tai sitä uudemman version asennuslevyä USB-muistitikulle. Boot Camp -apuri voi ladata ja asentaa Windows-tukiohjelmiston Applelta. Lue ohjeet Windows 7:n tai sitä aiemman version asentamiseen.

No alt supplied for Image

Lisätietoja

Lue lisää Windowsin asentamisesta Boot Campia käyttämällä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.