Keynote '09: Diaesityksen julkaiseminen YouTubessa

Voit lähettää diaesityksen suoraan YouTubeen, missä käyttäjät voivat katsoa sitä videona. YouTubessa julkaisemista varten tarvitaan Internet-yhteys.

Diaesityksen julkaiseminen YouTubessa:

Diaesitysikkuna
  • Kirjoita käyttäjätunnus ja salasana niille varattuihin kenttiin.

• Valitse Kategoria-ponnahdusvalikosta kategoria.

• Kirjoita Otsikko-kenttään videon nimi ja kirjoita Kuvaus-kenttään videosta lyhyt kuvaus katselijoita varten.

• Tagit-kenttään voit kirjoittaa avainsanoja, joiden avulla käyttäjien on helppo löytää videosi YouTube-sivustosta.

• Valitse videon koko Julkaisukoko-ponnahdusvalikosta.

• Jos haluat, että vain sinä ja valitsemasi käyttäjät näkevät videon, valitse Henkilökohtainen video.

• Valitse Seuraava.

• Jos diaesitystä ei ole tallennettu, määritä, kuinka monta sekuntia haluat kunkin dian näkyvän ennen seuraavaan diaan etenemistä ja kuinka monta sekuntia haluat diaesityksen odottavan ennen dian seuraavaan koonnokseen etenemistä.

• Jos diaesitys on tallennettu, säilytä diojen ja koonnosten valmiiksi tallennettu ajoitus valitsemalla Toisto käyttää -ponnahdusvalikosta Tallennettua ajoitusta. Vaihtoehtoisesti voit valita Kiinteää ajoitusta -asetuksen ja asettaa haluamasi koonnosten ja diojen välisen sekuntiajan edellä kuvatulla tavalla.

• Jos diaesitykseen liittyy ääniraita ja haluat äänen toistuvan diaesityksen kanssa YouTubessa, valitse Sisällytä diaesityksen ääniraita.

• Jos diaesitys on tallennettu ja haluat äänen toistuvan diaesityksen kanssa YouTubessa, valitse Sisällytä diaesityksen tallenne.

• Hyväksy YouTuben käyttöehdot osoittamalla Seuraava-painiketta ja valitsemalla sitten Julkaise. Videosi lähetetään YouTubeen.

• Voit siirtyä katsomaan videotasi YouTubessa osoittamalla avautuvassa valintaikkunassa Katso-painiketta.

• Jos haluat luoda sähköpostiviestin, jossa on videon URL-osoite, valitse video. Valitse sitten sen alta Jaa video.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.