Apple-tietokoneet: Mini-DisplayPort-näyttö on pimeänä tai ei vastaa lepotilan jälkeen

Joskus näyttö saattaa olla pimeänä, kun tietokone on herätetty lepotilasta. Kun näyttö on pimeänä, saattaa myös vaikuttaa siltä, ettei tietokone vastaa.

Näin saattaa käydä kohdenäyttötilan yhteydessä tai kun käytössä on vähintään kaksi Mini-DisplayPort-laitetta.

Käytä ainoastaan VESA 1.1a -yhteensopivia Mini-DisplayPort–DisplayPort-sovittimia. Tarkista kaapelin valmistajalta tai sen mukana toimitetusta dokumentaatiosta, onko kaapeli VESA 1.1a -yhteensopiva.

Lisätietoja

Joissakin VESA 1.1a -yhteensopiviksi ilmoitetuissa kaapeleissa saattaa olla rakenteellinen ongelma, minkä vuoksi DisplayPort-virtanastat ovat oikosulussa keskenään kaapelin jommassakummassa päässä. VESA 1.1a -yhteensopivien kaapeleiden tulee eristää DisplayPort-virtanastat kaapelin jommassakummassa päässä.

Lisätietoja VESA 1.1a DisplayPort Interoperability Guidelines -ohjeistuksista on osoitteessa www.vesa.org.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja .