Numbers '09: Laskentataulukon tulostaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan laskentataulukon tulostamisesta Numbers '09:ssä.

Tulostusnäkymän avulla voit asetella objektit välilehdille eri sivuille ennen tulostamista. Välilehti-inspektorin avulla voit määrittää sivun ominaisuudet, kuten suunnan ja marginaalit.

Tulostaminen:

1. Valitse Arkisto > Tulosta.

2. Valitse haluamasi tulostin Tulostin-ponnahdusvalikosta.

3. Kirjoita tulostettavien kopioiden määrä Kopioita-kenttään. Jos haluat kunkin sivuryhmän tulostuvan kokonaisuudessaan järjestyksessä ennen seuraavaa ryhmää, valitse Järjestetty. Jos haluat tulostaa ensin erän kutakin sivua, poista valinta Järjestetty-kohdasta.

4. Merkitse, mitkä välilehdet haluat tulostaa:

• Kaikki välilehdet: tulosta kaikki laskentataulukon välilehdet.

• Nykyinen välilehti: tulosta vain välilehti, joka oli valittuna avatessasi tulostusikkunan.

5. Voit tulostaa luettelon kaikista laskentataulukon kaavoista valitsemalla Sisällytä luettelo kaikista dokumentin kaavoista.

6. Klikkaa Tulosta-painiketta.

Saat lisätietoja muista tulostusasetuksista klikkaamalla tulostusikkunan Ohje-painiketta.