MacBook ja MacBook Pro (13-tuumainen): Äänensyöttölaitteen käyttäminen äänen yhdistelmäportissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten äänen yhdistelmäportin toimintatapa valitaan MacBookissa ja MacBook Prossa (13-tuumainen).

Kun liität ministereopistokkeen äänen yhdistelmäporttiin, tietokone havaitsee laitteen automaattisesti ja käyttää sitä analogisena äänen ulostulolaitteena.

Jos portti halutaan määrittää äänensyöttölaitteeksi, se voidaan manuaalisesti vaihtaa portin syöttölaitteeksi ulostulolaitteen sijaan Järjestelmäasetusten Äänet-paneelissa. Toimi seuraavasti:

1. Liitä äänensyöttölaite äänen yhdistelmäporttiin oikeanlaisella sovitinkaapelilla.

2. Valitse Omenavalikosta ()Järjestelmäasetukset.

3. Valitse Näytä-valikosta Äänet.

4. Valitse Ääni sisään -välilehti.

5. Vaihda Käytä ääniporttia kohteelle -valikosta Äänen lähtö -asetuksen tilalle Äänen tulo -asetus.

6. Laitteen tyypin pitäisi vaihtua Sisäinen mikrofoni / Sisäinen sisäänmeno -asetuksesta Linja sisään / Sisäinen sisäänmeno -asetukseksi.

Äänensyöttölaite on nyt valmis käytettäväksi.