Mac Pro (alkuvuosi 2009 – vuoden 2012 puoliväli): Ääniliitäntä ei vaihdu, kun uusi laite kytketään

Äänilaitteet saattavat käyttäytyä eri tavalla Mac Prossa (alkuvuosi 2009 – vuoden 2012 puoliväli) kuin muissa Mac-tietokoneissa.

Mac Prossa (alkuvuosi 2009 – vuoden 2012 puoliväli) on erilliset äänipiirit äänen käsittelyä varten.

Kun käytössä on joko Mac Pro -tietokoneen analoginen äänen linjaulostulo, optinen digitaalinen ulostulo tai ulkoinen laite, kuten USB-kaiuttimet tai USB- tai FireWire-ääniliitäntä, laite on otettava käyttöön manuaalisesti, jotta se toimii oikein:

1. Valitse Omenavalikosta () Järjestelmäasetukset.

2. Valitse Näytä-valikosta Äänet.

3. Valitse laitteet äänentoistoa varten osoittamalla Ääni ulos -välilehteä tai valitse laitteet äänensyöttöä varten osoittamalla Ääni sisään -välilehteä.

4. Valitse laite Valitse äänentoistolaite tai Valitse äänensyöttölaite -kohdasta osoittamalla luettelossa olevaa laitetta. Valittu laite näkyy korostettuna.

Kun kuulokkeet tai ulkoiset kaiuttimet kytketään etuosan kuulokeliitäntään, ääni ohjautuu automaattisesti kyseiseen porttiin, kun valitset joko sisäisen kaiuttimen tai 24-tuumaisen LED Cinema Display -näytön kaiuttimet. Kun kuulokkeet tai ulkoiset kaiuttimet irrotetaan kuulokeliitännästä, ääni ohjautuu takaisin sisäiseen kaiuttimeen tai 24-tuumaisen LED Cinema Display -näytön kaiuttimiin. Jos analoginen äänen linjaulostulo, optinen digitaalinen äänen ulostulo tai USB- tai FireWire-laite on valittu, ääni ei ohjaudu valittuun liitäntään, vaikka etuosan kuulokeliitäntään kytketään kuulokkeet tai ulkoiset kaiuttimet.