Mac mini (loppuvuosi 2014): Muistimääritykset

Tässä artikkelissa kerrotaan Mac minin (loppuvuosi 2014) muistista.

Tekniset tiedot

Apple Storesta tilaamastasi kokoonpanosta riippuen Mac minissä (loppuvuosi 2014) on jokin seuraavista LPDDR3 SDRAM -kokoonpanoista asennettuna kahteen kanavaan, jotka on integroitu emolevylle:

• 4 Gt

• 8 Gt

• 16 Gt

Muistin vaihtaminen

Mac mini (loppuvuosi 2014) -tietokoneiden muisti ei ole käyttäjän vaihdettavissa, sillä se on integroitu emolevylle. Voit valita tietokoneen muistikokoonpanon ostohetkellä.