Käytä järjestelmänvalvojan salasanaa, kun tuot käyttäjiä tiedostosta käyttämään FileVaultia

Kun tuot käyttäjiä tiedostosta fdesetup-komennolla, määritä ylläpitäjän salasana ylätason salasanakentässä.

Kun valmistelet plist-tiedostoa, jota käytät usean käyttäjän sallimiseen luettelona fdesetup add -inputplist ‑komennolla, käytä ylläpitäjän salasanaa ylätason salasanakentässä.

Huomautus: palautusavaimen käyttö ylätason salasanakentässä voi aiheuttaa virheen palauttamisen. Käytä sen sijaan ylläpitäjän salasanaa.

Lisätietoja

Lisätietoja tämän komentorivityökalun käytöstä on fdesetup-man-sivulla.

Seuraavassa on esimerkki ominaisuusluettelosta, joka voidaan tuoda tiedostona:

Käyttäjänimi admin Salasana Apple123 AdditionalUsers Käyttäjänimi travis Salasana topsecret

• admin on ylläpitäjäkäyttäjän lyhyt nimi.

• Apple123 on käyttäjän ”admin” salasana.

• travis on sallittavan käyttäjän lyhyt nimi.

• topsecret on käyttäjän ”travis” salasana.