Tietokoneet, jotka voidaan päivittää käyttämään OS X:n Internet-palautusta

OS X:n Internet-palautusta voi laiteohjelmistopäivityksen jälkeen käyttää joissakin tietokoneissa, joihin ei toimitushetkellä ollut asennettu OS X Lionia tai sitä uudempaa käyttöjärjestelmää.

Lataa ja asenna EFI-laiteohjelmiston ROM-päivitys näihin tietokoneisiin, jotta OS X:n Internet-palautusta voidaan käyttää:

Lisätietoja

Lue lisää EFI-laiteohjelmiston päivityksistä ja OS X:n Internet-palautuksesta.

Joissakin päivitetyissä tietokoneissa ei voi käyttää Apple Hardware Testin Internet-versiota.