Tietoja OS X Server 4.1:stä

Lue lisätietoja OS X Server 4.1 ‑päivityksen sisältämistä muutoksista.

Asentaminen

Tämä ohjelmisto päivittää OS X Serverin versiot 4.0–4.0.3. Se edellyttää OS X Yosemite 10.10.3:a.

OS X Server 4.1 on saatavilla Mac App Storesta. Jos tietokoneeseen on asennettu OS X Server (Yosemite), päivitys näkyy Päivitykset-paneelissa. Asenna päivitys klikkaamalla Päivitä-painiketta. Palveluiden keskeytymisen estämiseksi Server-päivitykset eivät asennu automaattisesti. Tämä pätee, vaikka muut päivitykset olisi määritetty asentumaan automaattisesti Mac App Storesta.

Asennuksen aikana saattaa näkyä Server-apin korvaus havaittu -viesti, mikä on normaalia. Kaikki Serverin asetukset ja tiedot säilyvät päivityksen aikana.

Kun asennus on valmis, viimeistele aiemmin määritettyjen palveluiden käyttöönotto avaamalla Server-appi.

Päivityksen sisältämät muutokset

Server 4.1 parantaa OS X Serverin yleistä toimintavakautta ja sisältää myös alla luetellut parannukset:

• Päivitys OS X Yosemite 10.10.3:lle.

• Profiilinhallinnan tuki on lisätty iOS 8.3:ssa julkaistuille uusille ominaisuuksille, mobiililaitteiden hallintakomennoille ja tietosisällöille.

• Välimuistipalvelimen määritys sisältää mahdollisuuden tulostaa DNS TXT ‑tietueita Windows-muodossa.

• Viestit-palvelun ryhmäkäyttöominaisuuksia on parannettu.

• Profiilinhallinnan laitehakua on parannettu.

• Käyttäjä- ja ryhmätilit voidaan nyt viedä tiedostoon.

• Time Machine ‑varmuuskopioiden ja ‑palautusten luotettavuutta on parannettu.

• Korjaus ongelmaan, joka saattoi saada Serverin jähmettymään päivitettäessä Profiilinhallintaa ja Wiki-palveluita.

Jos päivität aiemmasta Server-versiosta, päivitä Mac ensin OS X Yosemiteen. Sen jälkeen voit ostaa ja asentaa Server 4:n. Lisätietoja päivittämisestä ja siirtymisestä on Apple-tuen verkkosivustolla.