Apple Remote Desktop Client 3.6.2

Apple Remote Desktop Client 3.6.2 -päivitys on tarkoitettu Remote Desktop -ohjelman OS X Lion -asiakasohjelmille.

Päivitysohjeet

Huomautus: OS X Lion -etäasiakkaat voi päivittää versioon 3.6.2 käyttämällä Apple Remote Desktop Admin 3.6.1:n asiakasohjelmiston päivitysominaisuutta.

Uudet ominaisuudet

Päivitys parantaa Remote Desktop -asiakkaan yleistä vakautta ja luotettavuutta sekä sisältää seuraavan muutoksen:

• Korjaa grafiikassa mahdollisesti esiintyvän ongelman, kun näyttö on jaettu iChatin kautta.