Ohjelmiston RAID-peilauksen rakentaminen uudelleen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten ohjelmiston RAID-peilaus rakennetaan uudelleen Mac OS X:ssä.

Kun levy, joka on peilatun RAID-pakan lohko, irrotetaan ja liitetään uudelleen, levy on rakennettava uudelleen niin, että se sisältää tuoreimmat tiedot. Jos otit RAID:n luomisen yhteydessä käyttöön RAID Mirror AutoRebuild (RAID-peilauksen automaattinen uudelleenrakennus) -valinnan RAID-valintaikkunassa, levy rakennetaan uudelleen automaattisesti taustalla, eikä sinun tarvitse noudattaa tässä artikkelissa kuvattuja vaiheita.

Jos et ottanut käyttöön RAID Mirror AutoRebuild (RAID-peilauksen automaattinen uudelleenrakennus) -valintaa RAID-valintaikkunassa RAID:n luomisen yhteydessä, sinun on itse rakennettava levy uudelleen. Peilatun RAID-pakan levyn uudelleenrakentaminen:

1. Avaa Levytyökalu.

2. Valitse RAID-pakka ja osoita RAID-valintaa.

3. Osoita Rakenna uudelleen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.