OS X Server: välimuistipalvelun käyttäminen iOS 8:n kanssa

Lue lisätietoja siitä, mitä iOS 8 -versiot toimivat OS X Serverin välimuistipalvelun kanssa.

OS X Serverin välimuistipalvelu ei välttämättä tallenna iOS 8 -päivitystä välimuistiin. Palvelu tallentaa jatkossakin iOS-sisällön välimuistiin. Tämä koskee ohjelmia, kirjoja ja iTunes U -kurssimateriaaleja sekä OS X -päivityksiä.

Tämä ongelma korjattiin iOS 8.1:ssä. Tulevat päivitykset tallennetaan välimuistiin laitteissa, kun niihin on päivitetty iOS 8.1.