Ohjelmiston päivityspalvelin: suljetussa verkossa olevat asiakkaat edellyttävät komentorivin käyttöä ohjelmistopäivitysten löytämiseksi ja asentamiseksi

Suljetuissa verkkoympäristöissä olevat asiakkaat eivät ehkä näe ohjelmistopäivityksiä Mac App Storessa.

Mac App Store edellyttää internet-yhteyttä, jotta ohjelmistopäivitykset voivat näkyä. Jos asiakas on suljetussa verkkoympäristössä, saatat nähdä App Store ei voi varmistaa suojattua yhteyttä App Storeen ‑hälytysviestin, kun yrität tarkistaa päivityksiä. Kun klikkaat viestistä Jatka, näkyviin tulevat Päivitykset-ruutu, jossa ei ole päivityksiä, ja App Storeen ei saada yhteyttä ‑viesti.

Päivitysten toimittaminen suljettuun verkkoon liitetyille Maceille:

• Määritä paikallinen ohjelmiston päivityspalvelin OS X Serverin avulla.

• Ohjaa Macisi ohjelmiston päivityspalvelimeen.

• Asenna ohjelmistopäivitykset jokaisen Mac-asiakkaan softwareupdate-komentorivityökalulla.