Tietoja OS X Server 3.0.3 -päivityksestä

Tämä ohjelmisto päivittää OS X Server 3.0:n, 3.01:n ja 3.0.2:n versioon 3.0.3. Se vaatii OS X Mavericks 10.9.2:n tai tätä uudemman version.

Asennusohjeet

OS X Server 3.0.3 on saatavilla Mac App Storesta. Jos tietokoneeseen on asennettu OS X Server (Mavericks), se näkyy Päivitykset-paneelissa. Voit asentaa päivityksen osoittamalla Päivitä-painiketta. Palveluiden keskeytymisen estämiseksi Server-päivitykset eivät asennu automaattisesti. Tämä pätee, vaikka muut päivitykset olisi määritetty asentumaan automaattisesti Mac App Storesta.

Asennuksen aikana saattaa näkyä Server-ohjelman korvaus havaittu -viesti, mikä on normaalia. Kaikki Serverin asetukset ja tiedot säilyvät päivityksen aikana.

Kun asennus on valmis, viimeistele aiemmin määritettyjen palveluiden käyttöönotto avaamalla Server-ohjelma.

Päivityksen sisältämät muutokset

Server 3.0.3 parantaa OS X Serverin yleistä vakautta ja sisältää seuraavat parannukset:

• Päivitys korjaa Xcode Server -ongelman, joka estää uusien käyttäjien lisäämisen kehittäjätiimiin OS X 10.9.2:ssa.

• Tämä päivitys sisältää lisäksi kaikki Server 3.0.2- ja 3.0.1 -päivitysten parannukset