Apple Remote Desktop Admin 3.6.1

Tässä artikkelissa kerrotaan Apple Remote Desktop Admin 3.6.1:stä.

Apple Remote Desktop Admin 3.6.1 -päivitys on tarkoitettu Remote Desktop -ohjelmalle, jolla etähallinnoidaan Apple Remote Desktop -asiakkaita.

Päivitysohjeet

OS X Mountain Lionissa voit ladata päivityksen Mac App Storen Päivitykset-välilehdeltä tai Ohjelmiston päivityksen asetuksista (käyttäjä siirretään Mac App Storen Päivitykset-välilehdelle).

Jos tietokoneessa on OS X Lion ja olet ostanut Remote Desktopin Mac App Storesta, päivitys on saatavilla Mac App Storen Päivitykset-välilehdeltä. Jos olet asentanut Remote Desktopin fyysiseltä levyltä, päivitys on saatavilla automaattisesti Ohjelmiston päivityksen kautta.

Jos olet alun perin asentanut Remote Desktopin asennuslevyltä Mac App Storen sijaan, voit käyttää manuaalista päivitystä, joka on saatavilla Applen tuen tiedostohaut -sivustosta.

Järjestelmävaatimukset

•
Remote Desktop 3.6.1 vaatii OS X Lionin tai Mountain Lionin.

• Remote Desktop 3.6.1 -päivitys vaatii Apple Remote Desktop 3.0:n tai uudemman.

• OS X Mountain Lion vaatii Remote Desktop 3.6:n tai uudemman.

Uudet ominaisuudet

Päivitys parantaa Remote Desktop -ohjelman yleistä vakautta ja luotettavuutta sekä sisältää seuraavat muutokset:

• Nopeampi käynnistys, kun tietokoneluettelot ovat pitkiä.

• Siirrettyjen tietokoneluetteloiden luotettavuus päivitettäessä Apple Remote Desktopin aiemmista versioista.

• Parantaa sellaisten tietokoneiden valvontaa ja hallintaa, joissa on useampi kuin yksi näyttö.

Lisätietoja

Lisätietoja Apple Remote Desktop 3.6.1:n turvallisuussisällöstä on tässä artikkelissa.