Keynote '09: Kuvaesityksen tuominen

Jos sinulla on jo Microsoft PowerPointissa tai AppleWorksissa luotu diaesitys, voit tuoda sen Keynoteen ja jatkaa sen työstämistä.

Keynote säilyttää alkuperäisen dokumentin tekstin, värit, asettelun ja muut muotoiluvaihtoehdot mahdollisimman tarkasti.

Voit tuoda PowerPointin tai AppleWorks-dokumentin seuraavasti:

• Valitse Keynotessa Tiedosto > Avaa. Etsi Avaa-valintaikkunassa dokumentti, jonka haluat tuoda, ja klikkaa Avaa.

• Vedä PowerPoint- tai AppleWorks-dokumentin kuvake Finderissa Keynote-appikuvakkeeseen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.