Pages ’09: Tietoja Pagesin EndNote-liitännäisestä

Jos Pages ’09 on ladattu Mac App Storesta ja haluat lisätä sitaatteja EndNotesta*, sinun on asennettava Pagesin EndNote-liitännäinen.

EndNote-liitännäisen asentamista koskevat seuraavat järjestelmävaatimukset:

• Mac OS X 10.6.6 tai uudempi

• Pages 4.0.3 tai vanhempi, joka on ladattu Mac App Storesta

• EndNote X2 tai uudempi*

Lataa liitännäisen asentaja ja avaa se. Asentaja on ladattavissa täältä.

Huomautus: liitännäinen asennetaan automaattisesti, kun Pages ’09 asennetaan osana iWork-ohjelmistopakettia (kokeiluversiosta, jälleenmyyntipakkauksesta, tilauskokoonpanosta tai määrälisenssistä).

Lisätietoja

*EndNote myydään erikseen.

Lisätietoja EndNoten käytöstä Pages 5.0:ssa ja uudemmissa on Pagesin Mac-version EndNote-liitännäisen ohjeissa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.