Keynoten Mac-versio: ProRes 4444 -videosisällön käyttäminen

Keynoten Mac-versiossa saattaa esiintyä ongelmia toistettaessa ProRes 4444 -videosisältöä, joka sisältää alfa-kanavan läpinäkyvyyttä.

Ratkaise ongelma päivittämällä Keynoten Mac-version (6.2 tai uudempi) ja OS X Mavericksin (10.9.2 tai uudempi) uusimpiin versioihin.

Kun Keynote ja OS X Mavericks on päivitetty uusimpiin versioihin, palauta videon läpinäkyvyys avaamalla ProRes 4444 -videota sisältävä esitys uudelleen.