Pages: Rivinumeroiden lisääminen dokumentteihin

Pagesissa voit lisätä rivinumeroita tekstiin noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Klikkaa jotain kohtaa dokumentin pääosan ulkopuolella siten, että lisäyskohta ei ole näkyvissä.

2. Luo uusi kelluva tekstiobjekti.

3. Klikkaa uudelleen jotain kohtaa dokumentin pääosan ulkopuolella siten, että lisäyskohta ei ole näkyvissä.

4. Vedä tekstilaatikko pääosan sivulle.

5. Muokkaa tekstilaatikko pitkäksi ja kapeaksi.

6. Kirjoita tekstilaatikkoon numerot, joita haluat käyttää.

7. Valitse tekstilaatikko.

8. Valitse Muoto-valikosta Lisävalinnat ja sitten Siirrä objekti osion pohjaan.

Luomasi rivinumerot näkyvät nyt joka sivulla (mutta eivät ylitä osioita).

Vinkki: jos aiot käyttää tätä muotoa uudelleen, tallenna dokumentti työpohjaksi.