.local-loppuiseen Active Directory -toimialueeseen liitettyjen järjestelmien kirjautumisen ja hakemiston yhdistämisviiveet

Viiveitä saattaa ilmetä liittyessä tai todennettaessa käyttäjiä Active Directory -domainilla, jonka pääte on ”.local”.

Jos käytössä on OS X Mountain Lion, lue tämä artikkeli.

Jos käytössä on OS X Lion, päivitä OS X Lion 10.7.3:en tai uudempaan.

Lisätietoja

Mac OS X 10.6.8:ssa tätä toimintaa voidaan lieventää luomalla kaikkien Active Directory -domainien ohjainten kullekin DNS-nimipalvelimelle eteenpäin suuntautuvia (AAAA) ja käänteisiä (PTR) tietueita. PTR-tietueiden säilyttämistä varten on luotava IPv6-käänteisalue.

Näiden tietueiden luomiseen liittyvät ohjeet vaihtelevat DNS-palvelimen mukaan. Tutustu esimerkiksi seuraaviin Microsoftin tukiartikkeleihin, jos käytät Microsoft Windows 2008:n DNS-palvelinta:

Itse valittuja yksilöllisiä paikallisia IPv6-osoitteita voidaan käyttää, jos IPv6-osoitetilaa ei ole määritetty. IETF on suunnitellut tähän tarkoitukseen FD00::/8-osoitetilan. Tässä tilassa olevat osoitteet eivät ole yleisesti reititettävissä, ja ne soveltuvat sisäisiin verkkoihin.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.