Tyhjennä roskakori -toiminto ei välttämättä poista roskakorin kansioita, jos käytät verkon kotihakemistoa

Käyttäjät, joilla on AFP-palvelimelle asennettavia kotihakemistoja, saattavat huomata, että kansiot jäävät roskakoriin sen jälkeen, kun roskakori on tyhjennetty joko Dock-kuvakkeesta tai Finder-valikosta.

Erilliset tiedostot, jotka eivät sisälly kansioon, poistetaan odotetulla tavalla, mutta kansiot ja niiden sisältö saattavat jäädä. Dockin roskakorikuvake näyttää edelleen, että roskakorissa on sisältöä, vaikka Finderin visuaalinen edistymisen ilmaisin viittaa siihen, että roskakori on tyhjennetty ongelmitta.

Tämä ongelma ei koske mobiilikotihakemistoja.

Update tietokoneeseen OS X Lion 10.7.4 tai uudempi.