FaceTimen Mac-versio: tietoja HD-videopuheluista

Macin FaceTime tukee videopuheluita teräväpiirtoisena (HD) sellaisten Macien kanssa, joissa on sisäänrakennettu FaceTime HD -kamera. Lisäksi monet olemassa olevat Macit voivat vastaanottaa HD-videopuheluita, vaikka lähtevä video onkin normaalitarkkuuksinen.

Puheluvideon lähettäminen HD-muodossa

Maceilla, joissa on sisäänrakennettu FaceTime HD -kamera, voidaan lähettää puheluvideota HD-muodossa:

• iMac (21,5-tuumainen, vuoden 2011 puoliväli)

• iMac (27-tuumainen, vuoden 2011 puoliväli)

• MacBook Pro (15-tuumainen, alkuvuosi 2011)

• MacBook Pro (17-tuumainen, alkuvuosi 2011)

• MacBook Pro (13-tuumainen, alkuvuosi 2011)

HD-videon lähettäminen vaatii vähintään 1 Mb/s:n latauskaistanleveyden.

Huomautus: Muut Macit, joissa on FaceTimen Mac-versio ja Mac OS X 10.6.6 tai uudempi, voivat lähettää puheluvideon normaalitarkkuuksisena. Katso lisätietoja Mac OS X 10.6 Snow Leopardin teknisistä tiedoista.

HD-videopuhelun vastaanottaminen

Nämä Macit pystyvät katselemaan HD-puhelua FaceTimen Mac-versiossa ja Mac OS X 10.6.6:ssä ja uudemmissa:

• iMac (21,5-tuumainen, vuoden 2011 puoliväli)

• iMac (27-tuumainen, vuoden 2011 puoliväli)

• MacBook Pro (15-tuumainen, alkuvuosi 2011)

• MacBook Pro (17-tuumainen, alkuvuosi 2011)

• MacBook Pro (13-tuumainen, alkuvuosi 2011)

• MacBook (13-tuumainen, alkuvuosi 2008) tai uudempi, jossa on vähintään 2,4 GHz:n prosessori

• MacBook Pro (15-tuumainen ja 17-tuumainen, alkuvuosi 2008) tai uudempi, jossa on vähintään 2,4 GHz:n prosessori

• MacBook Pro (13-tuumainen, vuoden 2010 puoliväli) tai uudempi, jossa on vähintään 2,53 GHz:n prosessori

• iMac (20-tuumainen ja 24-tuumainen, alkuvuosi 2008) tai uudempi, jossa on vähintään 2,4 GHz:n prosessori

• iMac (21,5-tuumainen ja 27-tuumainen, loppuvuosi 2009) tai uudempi, jossa on vähintään 3,06 GHz:n prosessori

• Mac Pro (kaikki mallit), jossa on yhteensopiva videokamera

• Mac mini (alkuvuosi 2009) tai uudempi, jossa on vähintään 2,26 GHz:n prosessori ja yhteensopiva videokamera

HD-videon vastaanottaminen vaatii vähintään 1 Mb/s:n latauskaistanleveyden.

Esimerkki: Käytät MacBook-tietokonetta (13-tuumainen, alkuvuosi 2008), jossa on FaceTimen Mac-versio, soittaaksesi ystävälle, joka käyttää MacBook Prota (15-tuumainen, alkuvuosi 2011). MacBookisi (13-tuumainen, alkuvuosi 2008) vastaanottaa HD-videota MacBook Prolta (15-tuumainen, alkuvuosi 2011), ja ystäväsi MacBook Pro vastaanottaa normaalitarkkuuksista videota MacBookiltasi.

Normaalitarkkuuksisen videopuhelun vastaanottaminen

Maceilla, joissa on Mac OS X 10.6.6 tai uudempi ja jotka on valmistettu ennen edellä mainituissa osioissa mainittuja koneita, voidaan käyttää FaceTimen Mac-versiota. Puhelut lähetetään ja vastaanotetaan normaalitarkkuuksisena (ei HD-tarkkuuksisena) videona.

Jos kummalla tahansa puhelun Macilla voi lähettää ja vastaanottaa vain normaalitarkkuuksista videota, molemmat Macit lähettävät ja vastaanottavat videota vain normaalitarkkuuksisena.