Tietoja iAd Testeristä

iAd Tester -työkalun avulla voit helposti tarkastella ja testata iAd-sisältöä iPhonella tai iPadilla suunnittelun ja tuotannon aikana, jolloin sinä ja asiakkaasi voitte kokea iAd:n todellisessa ympäristössä. Voit testata iAd-sisältöä paikallisissa verkoissa tai USB-verkossa iAd Producerin avulla tai operaattoriverkon kautta Applen testipalvelimilla.

iAd Testerin ominaisuudet:

• iAd-sisällön testaus laitteessa, kun käytössä on iPhone, iPad tai iPod touch

• Helppo laiteparin muodostaminen iAd Producerin kanssa suojatun paikallisen verkon testaamista varten

• Realistiset verkkoyhteydet suorituskyvyn analysointia varten

Lisätietoja

Lisätietoja löytyy osoitteesta https://developer.apple.com.