iMac sisäänrakennetulla iSight-kameralla: näytön asemointi sisäänrakennettua iSight-kameraa käytettäessä

Jos haluat esitellä hymyileviä kasvojasi parhaalla mahdollisella tavalla, tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit sijoittaa iMacisi ja sen sisäänrakennetun iSight-kameran optimaalisesti iChat-videoneuvotteluja varten.

Valot...

Saat parhaan kuvan käyttämällä hyvää valonlähdettä hyvin valaistussa huoneessa. Katso lisätietoja valaistuksesta kohdasta Hyvän valaistuksen käyttäminen parhaan iSight-kuvan saamiseksi.

Kamera...

Jotta voit asettaa näytön siten, että sisäisen iSight-kameran rajaus on optimaalinen videoneuvotteluita varten, avaa iChat ja valitse Videon esikatselu Video-valikosta. Katso suoraan kameraan.

Aseta näytön yläreuna silmien tasolle tai hieman silmien tason alapuolelle normaalista, ergonomisesta istuma-asennostasi. (Näytön korkeutta on ehkä säädettävä nostamalla tai laskemalla työtasoa.) Katso lisätietoja suositelluista ergonomisista asennoista iMac G5 (iSight) -käyttöoppaasta tai Intel-pohjaisen iMacin käyttöoppaasta.

Yritä istua noin 48 cm:n etäisyydellä näytön etuosasta, jotta sisäinen iSight pystyy tarkentamaan sinuun parhaiten. Kallista näyttöä tästä asennosta, kunnes kasvosi asettuvat hyvin iChat-esikatseluikkunaan. Voit halutessasi kääntää iMac-näyttöä jalustalla vasemmalle tai oikealle, jotta parempi puolesi näkyy kuvassa.

Kuvaus!

Olet nyt valmis videoneuvotteluihin iMacisi kanssa!