Mac mini (vuoden 2011 puoliväli) ja Mac mini Server (vuoden 2011 puoliväli): tietokone ei siirry lepotilaan, kun siihen on liitetty Thunderbolt–Ethernet Gigabit -sovitin

Kun Mac miniin (vuoden 2011 puoliväli) tai Mac mini Serveriin (vuoden 2011 puoliväli) on liitetty Thunderbolt–Ethernet Gigabit -sovitin, Mac mini ei siirry lepotilaan. Tietokoneen tila vaihtelee nopeasti lepotilan ja normaalitilan välillä.

Älä siirrä Mac miniä lepotilaan, kun siihen on liitetty Thunderbolt–Ethernet Gigabit -sovitin. Irrota sovitin, ennen kuin siirrät tietokoneen lepotilaan.

Kun Mac minin (vuoden 2011 puoliväli) tai Mac mini Serverin (vuoden 2011 puoliväli) kanssa käytetään Thunderbolt–Ethernet Gigabit -sovitinta, aseta Järjestelmäasetusten Energiansäästäjä-asetuspaneelista Tietokone nukahtaa -asetukseksi Ei koskaan. Tämä on oletusasetuksena Mac mini Serverissä.