Lapsen Apple ID oppilaille -tilin käyttöönotto

Lue ohjeet lapsesi Apple ID oppilaille -tilin käyttöönottoon ja hallintaan.

Mistä verkkolupalomake löytyy?

Avaa Applen lähettämä sähköposti, jonka otsikko on ”Apple ID oppilaille – huoltajan tai vanhemman tiedot” ja klikkaa verkkolupalomakkeen linkkiä.

Jos olet saanut useita lastasi koskevia sähköposteja, klikkaa linkkiä niistä uusimmassa.

Miten voin hyväksyä verkkolupalomakkeen?

Kun luet vanhemmille tarkoitetut tietosuojatiedot ja lupatiedot, valitse tietojen lopussa Hyväksyn.

Entä, jos verkkosivu ei hyväksy tilapäistä salasanaani?

Varmista, että kopioit koko salasanan ja poistat mahdolliset turhat välilyönnit sen edestä ja perästä, ennen kuin sijoitat salasanan. Voit myös kirjoittaa salasanan itse.

Jos sinulta kysytään salasanaa uudelleen, kun olet antanut tilapäisen salasanasi, käynnistä selain uudelleen. Klikkaa sitten verkkolupalomakkeen linkkiä uudelleen.

Entä, jos minun täytyy muokata lapseni nimeä tai syntymäaikaa?

Muista tarkistaa, että lapsesi nimi ja syntymäaika ovat oikein. Et voi vaihtaa syntymäaikaa enää tämän jälkeen. Syntymäaikaa tarvitaan myös siinä tapauksessa, jos sinun täytyy nollata Apple ID:n salasana.

Miten turvakysymykset kannattaa valita?

Valitse sellaiset turvakysymykset ja niiden vastaukset, jotka molemmat teistä muistavat, mutta joita muiden on vaikea arvata. Jos lapsesi unohtaa tai unohdat itse Apple ID:n salasanan, turvakysymysten ja varasähköpostiosoitteen avulla voitte nollata salasanan.

Miten vahvistan vanhemman tai huoltajan salasanan?

Kun olet hyväksynyt lupalomakkeen ja näyttöön avautuu Apple ID luotu -sivu, saat Applelta vahvistussähköpostin, jonka aihe on Vahvista [lapsesi nimi] sähköpostiosoite. Klikkaa sähköpostiin sisältyvää Vahvista nyt -linkkiä ja kirjaudu sitten sisään lapsesi Apple ID:llä.

Sinun tulee vahvistaa huoltajan tai vanhemman sähköpostiosoite, jotta voit vastaanottaa ilmoituksia lapsesi tilistä. Kun olet vahvistanut tilin, voit myös nollata lapsesi salasanan oman sähköpostiosoitteesi avulla.

Entä, jos lapseni unohtaa salasanansa?

Klikkaa Apple ID ‑tilisivulta Unohditko Apple ID:n tai salasanan? ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita. Jos olet vahvistanut huoltajan tai vanhemman sähköpostiosoitteen, lähetämme sinulle tähän osoitteeseen sähköpostin, joka sisältää ohjeet salasanan nollaamiseen.