MacBook Pro (15-tuumainen, vuoden 2010 puoliväli) ja MacBook Pro (17-tuumainen, vuoden 2010 puoliväli): World of Warcraftin esittelyvideota ei toisteta

Jos käytät muun valmistajan World of Warcraft ‑appia ensimmäistä kertaa ja automaattinen näytönohjaimen vaihtaminen on käytössä, näyttö saattaa olla musta. Vaihtoehtoisesti voit huomata, että esittelyvideota ei toisteta.

Tämä ongelma ilmenee vain silloin, jos käytät World of Warcraft ‑appia ensimmäistä kertaa (tai jos olet siirtänyt WTF-kansion) ja jos automaattinen näytönohjaimen vaihtaminen on otettu käyttöön Järjestelmäasetusten Energiansäästäjä-ruudusta (asetus on käytössä oletuksena).

Voit ratkaista tämän ongelman lataamalla ja asentamalla MacBook Pron ohjelmistopäivityksen 1.3. Voit myös asentaa päivityksen käyttämällä Ohjelmiston päivitystä valitsemalla Ohjelmiston päivitys Omenavalikosta ().

Lisätietoja

Lue lisätietoja automaattisesta näytönohjaimen vaihtamisesta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.