iTunes: Kuvien synkronointi ei onnistu

Joskus iTunes saattaa näyttää varoitusviestin tai ei pysty synkronoimaan kuvia iPod- tai iOS-laitteeseen.

Seuraavassa on esimerkkejä:

• iOS:n päivittämisen jälkeen iTunes näyttää varoitusviestin, jonka mukaan kuvien synkronointiin ei ole riittävästi tilaa.

• iTunesin synkronoinnin edistymispalkki pysähtyy pitkäksi aikaa kuvia synkronoitaessa.

• iTunes näyttää virheviestin kuvien synkronoinnin aikana.

• Näyttöön tulee seuraava virheviesti: ”Osaa kuvista, mukaan lukien ’[kuvan nimi]’, ei kopioitu iPhoneen / iPod touchiin ’[laitteen nimi]’, koska niitä ei voida näyttää tällä iPhonella / iPod touchilla.”

• Näyttöön tulee seuraava virheviesti: ”iPhonea / iPod touchia ’[laitteen nimi]’ ei voida synkronoida. Vaadittua tiedostoa ei löytynyt.”

Tässä artikkelissa on ohjeet tällaisten ongelmien ratkaisemiseen.

Jos jokin yllä olevista ongelmista tai jokin muu ongelma ilmenee kuvien synkronoinnin aikana, kokeile toimia seuraavasti:

1. Varmista, että synkronoit laitetta sen tietokoneen kanssa, jonka kanssa normaalisti synkronoit kuvia.

2. Valitse laite iTunesissa, valitse sitten Kuvat-paneeli ja laita kuvien synkronointi pois päältä.

3. Synkronoi laite.

• Tärkeää: tämä toimenpide poistaa kaikki synkronoidut kuvat laitteesta.

4. Irrota laite ja päivitä iTunesin uusimpaan versioon.

5. Poista iPodin valokuvavälimuisti.

6. Yhdistä laite iTunesiin.

7. Valitse laite, valitse sitten Kuvat-paneeli ja laita kuvien synkronointi päälle.

8. Synkronoi laite.

Jos näyttöön tulee nyt varoitusviesti, jonka mukaan koko kuvakirjaston synkronointiin ei ole riittävästi tilaa, lisää valikoivasti kuva-albumeita, kunnes laite on täynnä.

Lisätietoja

Varmista, että kuvat ovat yhteensopivassa muodossa. Seuraavat tiedostomuodot synkronoidaan Macissa iPhoto-kirjastosta laitteeseen: JPG, JPEG, TIFF, PICT, GIF, PNG, JPG2000 (tai JP2), PSD, SGI ja BMP.

Seuraavat tiedostomuodot synkronoidaan Windowsissa laitteeseen: JPG, JPEG, BMP, GIF, TIF, TIFF, SGI ja PNG.

Kuvatiedostot, joissa ei ole tiedostotarkennetta, eivät ehkä näy laitteessa.

Tätä asiakirjaa päivitetään sitä mukaa kuin lisätietoja tulee saataville.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.