Macin ja Bluetooth-kuulokemikrofonin usein kysytyt kysymykset

Tässä artikkelissa on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Bluetooth-kuulokemikrofonien käytöstä Macin kanssa.

Kuinka Bluetooth-kuulokemikrofoni otetaan käyttöön Macin kanssa?

Jos Maciin on asennettu Bluetooth-moduuli tai jos käytössä on Bluetooth-USB-sovitin, voit käyttää langatonta Bluetooth-kuulokemikrofonia äänen syöttämiseen ja toistamiseen. Kun Macin ja kuulokemikrofonin välinen yhteys on muodostettu, kuulokemikrofoni toimii Macin mikrofonina ja kaiuttimina.

Kuinka Bluetooth-kuulokemikrofoni mykistetään?

Tietoja Bluetooth-kuulokemikrofonin mykistämisestä ja siitä, että ääni kuuluu mykistämisen jälkeen, on artikkelissa Bluetooth-kuulokemikrofonin äänen mykistäminen.

Entä jos kuulokemikrofonin äänessä esiintyy häiriötä?

Muut langattomat laitteet saattavat aiheuttaa Bluetooth-kuulokemikrofoniin sähköiseltä häiriöltä kuulostavaa häiriötä tai muita ongelmia. Lisätietoja on artikkelissa Bluetooth-kuulomikrofonin häiriöäänet.

Miksi käytössä on tietokoneen sisäiset kaiuttimet Bluetooth-kuulokemikrofonin sijaan, kun herätän Macin lepotilasta?

Kun Mac herätetään lepotilasta, järjestelmä ottaa Bluetooth-kuulokemikrofonin sijasta käyttöön oletusäänentoistolaitteen. Jos musiikkia toistettiin Bluetooth-kuulokemikrofonin kautta ennen Macin asettamista lepotilaan, musiikin toisto jatkuu oletusäänentoistolaitteen kautta. Näin vältetään Bluetooth-kuulokemikrofonin akun turha käyttäminen. Valitse Bluetooth-kuulokemikrofoni uudelleen toistovälineeksi.

1. Avaa Järjestelmäasetukset.

2. Valitse Äänet.

3. Osoita Ääni ulos -välilehteä.

4. Valitse Bluetooth-kuulokemikrofoni luettelosta.

Voit myös muodostaa yhteyden kuulokemikrofoniin uudelleen käyttämällä Bluetooth-valikkoriviekstraa.

Kuinka voin käyttää Bluetooth-kuulokemikrofonia iChatin kanssa?

Langatonta Bluetooth-kuulokemikrofonia voidaan käyttää iChatissa äänen syöttämiseen ja toistamiseen.

Mitä teen, jos hiiri toimii hitaasti, kun käytän Bluetooth-kuulokemikrofonia?

Jos Apple Wireless Mouse -hiiri vastaa hitaasti (tai katkonaisesti), kun Bluetooth-kuulokemikrofoni on käytössä, hiiren laiteohjelmisto on ehkä päivitettävä.

Mitä teen, jos Bluetooth-asetuspaneelin (tai -valikkoriviekstran) kohteet näkyvät himmeinä eivätkä ole käytettävissä?

Asetuspaneelin tai valikkoriviekstran kohteet (kuten kuulokemikrofonit) saattavat näkyä himmeinä eivätkä ole käytettävissä, jos Macissa on tehty mukautettu Mac OS X:n asennus, joka ei sisältänyt BSD-alijärjestelmää. Lisätietoja muun muassa BSD-alijärjestelmän asentamisesta uudelleen on artikkelissa Bluetooth-asetuspaneelin valikot näkyvät himmeinä (ei käytettävissä).