Pages '09: Mediaselain

Tässä artikkelissa kerrotaan mediaselaimesta.

Mediaselaimen avulla voit käyttää kaikkia iPhoto-, iTunes- ja Aperture-kirjastoissa sekä Elokuvat-kansiossa olevia mediatiedostoja. Voit vetää ja pudottaa kohteen mediaselaimesta sivulle tai kuvavalitsimeen inspektorissa.

Jos et tallenna kuvia iPhoton tai Aperturen avulla ja musiikkia iTunesin avulla tai jos et ole tallentanut elokuvia Elokuvat-kansioon, voit lisätä mediaselaimeen muita kansioita ja käyttää niiden multimediasisältöä samaan tapaan.

Mediaselaimen avaaminen:

Osoita työkalupalkissa Media tai valitse Näytä-valikosta Näytä mediaselain.

Uuden kansion lisääminen mediaselaimeen:

• Lisää äänitiedostoja sisältävä kansio osoittamalla mediaselaimessa Ääni ja vetämällä haluamasi kansio Finderista mediaselaimeen.

• Lisää kuvia sisältävä kansio osoittamalla mediaselaimessa Kuvat ja vetämällä haluamasi kansio Finderista mediaselaimeen.

• Lisää elokuvia sisältävä kansio osoittamalla mediaselaimessa Elokuvat ja vetämällä haluamasi kansio Finderista mediaselaimeen.