Kuulokkeiden tai ulkoisten kaiuttimien liittäminen Mac miniin

Mac minissä on 3,5 mm:n stereoäänilähtö ja yksi sisäinen kaiutin. Jos haluat kuulla äänen stereona, liitä kuulokkeet tai ulkoiset aktiivikaiuttimet äänilähtöön. Kaiutinten tai kuulokkeiden ollessa liitettynä sisäinen kaiutin mykistetään.

Jos et halua kuulla ääntä sisäisestä kaiuttimesta, paina Apple-näppäimistön mykistyspainiketta tai vähennä äänenvoimakkuutta säätämällä.

Mac minin äänilähdöllä on seuraavat ominaisuudet:

• Äänilähdön taso: 1,4 V RMS

• Lähteen impedanssi: 10 ohmia (Ω)

• Signaali-kohinasuhde (SNR): >90 dB (painottamaton), >94 dB (A)

• Harmoninen kokonaissärö (THD): enintään 0,005 prosenttia (%)

Voit myös liittää USB-yhteensopivat kaiuttimet Mac minin USB-portteihin.

Alkuvuoden 2006 Mac minissä ja sitä uudemmissa malleissa on yhdistetty äänilähtöportti, joka toimii sekä analogisena että digitaalisena lähtönä. Digitaalista käyttöä varten voit käyttää tavallista TOSLINK-kaapelia, jossa on TOSLINK–miniliitin-sovitin. Vuoden 2010 puolenvälin Mac minissä ja sitä uudemmissa malleissa voit käyttää äänilähtöportissa myös Applen iPhone-kuulokemikrofonia.