Tietoja macOS:n Active Directory -nimistä

Kun sidot macOS-asiakkaan Active Directoryyn, käytä näiden standardien mukaisia nimiä.

Voit varmistaa, että tietokone sidotaan järjestelmäasetuksiin, Directory Utilityyn tai dsconfigadiin, käyttämällä tietokoneiden nimiä:

• jotka ovat alle 16 merkkiä pitkiä.

• joissa on vain kirjaimia (A – Z, a – z), numeroita (0–9), - (viiva) ja / tai _ (alaviiva) -merkkejä.

Älä anna pitkää tietokoneen nimeä tai käytä virheellisiä merkkejä. Tässä tapauksessa asiakasta ei ehkä sidota Active Directoryyn. Vaihtoehtoisesti macOS saatetaan sitoa Active Directoryyn katkaistulla tietokoneen nimellä.

Alaviivamerkki on kelvollinen isäntien nimissä, mutta ei DNS-domainnimissä. Jos Active Directory -domainen nimessä on alaviiva, sidonta ja palvelut eivät toimi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.