iBooks Author: Älä käytä ohjausmerkkejä tiedostonimissä

Rivinvaihdot ja muut tiedostonimien ohjausmerkit estävät kirjojen julkaisemisen iBooks Storessa.

Kun lisäät sisältöä (kuten HTML-widgettejä) iBooks Author -kirjoihisi, varmista, ettei yksikään paketin tiedostoista sisällä ohjausmerkkejä (kuten rivinvaihtoja). Jos tällaisia tiedostoja on mukana, kirjaa ei voi julkaista iBooks Storessa.

Huomautus: mukautettuja kuvakkeita sisältävissä kansioissa on joskus näkymättömiä tiedostoja, joiden tiedostonimet sisältävät ohjausmerkkejä. Tästä syystä kannattaa välttää mukautettuja kansiokuvakkeita.

Jos olet esimerkiksi ladannut HTML-widgetin verkosta ja muokannut sitä kirjassasi käytettäväksi, niin sinun täytyy paitsi poistaa ohjausmerkit nipun kaikista tiedostonimistä myös varmistaa, että viittaukset kyseisiin tiedostoihin paketissa on korjattu, jotta HTML-widgettisi toimii oikein.

HTML-widgetit sisältävät todennäköisimmin tiedostoja, joiden nimissä on ohjausmerkkejä, mutta niitä voi olla myös Collada-paketteihin tai Keynote-esityksiin sisältyvissä tiedostoissa.

Lisätietoja

Lue, miten voit luoda HTML-widgettejä iBooks Authorin kanssa käytettäväksi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.