VoiceOverin käyttäminen Macissa ilman näyttöä

Kun käytät VoiceOveria Macissa, saavutat parhaan lopputuloksen liittämällä tietokoneeseen näytön tai EDID-sovittimen.

Jos Macissa ei ole sisäistä näyttöä (kuten Mac minissä tai Mac Prossa), liitä tietokoneeseen ulkoinen näyttö käyttäessäsi VoiceOveria. Kun sisäinen näytönlukija on päällä, jotkin ohjelmat saattavat hidastua tai lakata vastaamasta, jos tietokoneeseen ei ole liitetty näyttöä.

Jos sinun täytyy käyttää VoiceOveria ilman näyttöä, voit liittää EDID-sovittimen Macin HDMI-, DVI- tai Mini-DisplayPort-liitäntään. EDID-sovitin on eri asia kuin näyttösovitin, sillä sitä ei käytetä television tai monitorin liittämiseen tietokoneeseen. Sen sijaan EDID-sovitin lähettää näyttöporttiin signaalin, jolloin Mac toimii ikään kuin siihen olisi liitetty näyttö.